Lelőhely: Parfümériák

Hozzáadva 2024.12.06.by

LaNara

30 ml, 50 ml és 90 ml

Megjelenés éve: 2024

Illatjegyek: vanília abszolút, pillecukor, kávé, pézsma, narancsvirág

$95, $130 és $160-tól

2025.04.08. 11:28

Finoman édes és közepesen tartós illat, közepes hatósugárral. Soha nem lesz fojtós, irodába is megfelelő viselet. Finom pillecukros illatfelhőbe burkolózhat viselője. Ez egy nagyon jól sikerült BO flanker 😊

Utoljára szerkesztve: 2025.02.13. 21:48 - 2025.02.13. 21:38

Nekem sajnos nem jött be, ismét egy tucatillatot sikerült létrehozni. Nincs benne semmi csavar, ugyanezt az émelyítő édességet hozza ez is, mint minden második illat sajnos.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.26. 12:09 - 2025.01.30. 21:30

Az altalam ismert BO-k kozul szerintem a legfinomabb..Csodas a nyitasa es a leszaradasa egyarant.90-es evekbeli suti baba illatu, ruhan pedig nagyon hasonlo a vintage Avon Rare Goldhoz.Picit lejjeb megy az ara es azonnal beszerzem a BO.gyujtemenybe.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.30. 10:56 - 2025.01.20. 19:17

Nem különbözik eléggé a sima Black Opiumtól, hogy értelme legyen megvenni. Az üvege szép, de élőben azért kicsit gagyibb, mint a képeken. Nem az a szemkápráztató csoda, amire számítottam. UD: Érezni benne a mályvacukrot, de sajnos nem a megszokott finom minőségében. Disszonáns az illat. Egyébként kibír pár órát, és projektál is. Rajtam öregnénjeszagú, úgyhogy nem próbálkozom vele tovább. Jó nekem az Over red, Neon 😍 és a Le parfum változat.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.13. 21:07 - 2025.01.12. 09:20

Müllerben már kapható. Kifújáskor nagyon megörültem neki, mert sütibaba illata volt. Régóta keresem ezt az illatot parfümben, de eddig nem jártam sikerrel. Sajnos végül elég hamar a BO alapillatba szárad le, kb. 30 percig érezni, hogy kicsivel másabb, mint az alapillat. Nem meglepő, hiszen ez is egy flanker, de lehetne egyedibb. A tartóssága jó, a hatósugara közepes. Szerintem az üvege a legszebb.

Piactér

Több mutatása