Zara Bloom 04 Peony EDP
Ár: | 4600 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 90 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Zara üzletek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: vanillacaramella.sweet, Módosítva: 2022. március 8.
Lelőhely: | Zara üzletek | |
Kategória: | Parfümök | |
Megjelenés éve: 2022.
Fejjegyek: bazsarózsa, körte, feketeribizli, virágok
Szívjegyek: bazsarózsa, gardénia, írisz
Alapjegyek: krémes tonkabab, vanília, praliné, fás jegyek
VÁSÁROLD MEG
Ez egy hétköznapi, egyszerű kis illat, kifújáskor b.rózsás-viràgos,kicsit frissen gyümis, később ezek mellett a fàs jegy is erőssé vàlik. Kevés benne a vanília, krémes tonkànak és pralinénak nyoma nincs rajtam, púderes beütése sincs (írisz).
Enyhén édes, főleg a bazsarózsáé, a gardéniàé, egyéb viràgos és a fàs jegyeké a főszerep, a körte és ribizli ad kis savanykás üdeséget, gyümiséget.
Nem rossz, de simán lehet nélküle élni még a hétköznapokban is. Nekem szúrósan fàs-viràgos\b.rózsàs, pici édességgel.
Szillázs kicsi, tartóssàga is pàr óra.
Tavasszal és nyàron van az ő ideje, azért 3.5- 4*-ot megérdemel. Majd még update-elek.
Ja az üveg: az jó nehéz,masszív,selymes tapintású (lekerekített), színe nagyon tetszik,megy is hozzà.

Szillázs kicsi, tartóssàga is pàr óra.