Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Ayana92
Fejjegyek: vérnarancs, koriander
Szívjegyek: jázmin, sáfrány
Alapjegyek: fás jegyek, borostyán
Utoljára szerkesztve: 2025.03.09. 20:47 - 2025.03.09. 14:49
Egyszerűen imádom! Levegőbe fújva nagyon uniszex illat, de bőrön egy határozottan nőies, fűszeres, fás, erős, dögös, szexi illat. Aki az édes, v gyümölcsös , v virágos, v akár púderes illatokat kedveli, nem ez lesz a kedvence. Aki a fás, fűszeres, meleg illatokat bírja, imádni fogja. Az utcán is megállítanak, h mi van rajtam. Nem kifejezetten irodai illat, erős és intenzív és nagyon tartós!! De egy csoda!!!
2025.02.24. 11:25
Az illatjegyei alapján azt hittem, hogy maszkulin lesz és erős, fűszeres-fás,de meglepően tapasztaltam, hogy egy meleg (borostyán), közepesen fűszeres, virágos-fás és édes illat, eléggé tartós, erős, tartja magát. A vérnarancs is egy savanykás erős citrusosságot ad neki, a fűszeressége a sáfrány és koriander, amiket azért így magamtól nem mondtam volna meg. Ha be kellene azonosítani a fásságát, akkor cédrus lehet talán, az egyik. Nem tartozik a jegyei alapján az imádott illatkategóriámba, de olykor használom a 30ml-s verzióját. Illik hozzá ez a sötétkék-fekete színátmenet. 3-4 órát biztosan érzem magamon. 4*