Tusfürdők

Ziaja Krémtusfürdő Kasmír Kivonattal

4.3
Hozzáadva 2024.03.04.by

Béatrice

Kellemes, puha érzést nyújtva gyengéden tisztíja a bőrt. Nem szárítja az epidermiszt gyakori használat esetén sem.

Kasmír proteineket tartalmaz.

2024.08.23. 14:37

A finom illata miatt vettem meg, de nagyjából itt véget is értek a pozitívumok. Natúr kozmetikumként fut, de nem igazán lehetne annak nevezni egyik Ziaja tusfürdő összetevőjét sem. Elsőként az tűnt fel, hogy nem habzik rendesen, és fürdés után így nem is volt meg az a “tisztaság érzetem”. Utána megjelent néhány apró, viszkető pattanás/kiütés a mellkasomon és a karomon, ami egyébként normál esetben nem jellemző. Mivel akkor kezdtem el használni a tusfürdőt, és a használata után elmúltak, így csak erre tudtam gyanakodni. Érzékeny bőrűeknek semmiképp nem ajánlom.

2024.08.22. 14:05

Időről időre mindig visszatérek ehhez a tusfürdőhöz, nagyon szeretem. Nagyon kellemes, kicsit parfümös, olyan "tisztaság" illata van. Remekül tisztít, jól habzik. Ajánlom.

2024.03.06. 09:41

Vakvásárlás volt, az érzékeny bőrömre szerettem volna egy kicsit illatosabb tusfürdőt. Nem rossz, de napi szinten ezt sem merem használni. Nem irritál vagy szárít túlzottan, de nem is vészes, alkalmankénti használattal nem okozott gondot. Az illata nem rossz, de nem is a kedvencem, nem túl intenzív és nem is tartós. Egynek elmegy.

2022.12.25. 17:57

Ajándékba kaptam szettben a testápolóval együtt.Nem szárítja a bőröm, nagyon krémes, jól lehet kenni a bőrön, pont megfelelően habzik.Illata nagyon enyhe, kellemes, de nem sokáig marad meg a bőrön.

2020.12.27. 19:10

Az illata nagyon kellemes, olyan mint egy parfüm tusfürdő, lágy, nőies, kifinomult púderes illat, de zuhanyzás után már csak enyhén érződik a bőrön.A habzása közepes, viszont előnye, hogy könnyen le lehet öblíteni, nem hagy maga után "síkos" érzetet. A kiszerelés nagy, sokáig kitart. A csomagolás szép, letisztult.

2020.04.22. 12:46

Fantasztikus illat, parfümként is használnám.Az én bőrömet nem szárítja, viszont két dolgot sajnálok: hamar elillan az illata és nem igazán habzik jól.Ja és kicsit drága is.