Ziaja

Ár:   395 Ft és 1295 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   50 ml és 200 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Maniac, az összetevőket feltöltötte: cyrus, Módosítva: 2019. március 8.

Ár:   395 Ft és 1295 Ft
Kiszerelés:   50 ml és 200 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz

Gyengéden távolítja el a sminket. Hatékonyan véd a kiszáradástól. Puhítja a bőrt, és élénkíti a bőr külső rétegét. Csökkenti az irritációt. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, hipoallergén.

Parabén-, színezék- és illatanyag mentes termék

Tiria

Jelizz

2022. június 20.

Nincs semmi illata . A mini verziojat vettem meg. Nem erzem h frissitene vagy hogy jobban hidratalna . Sminklemosasra hasznalom, picit csip a szememkorul ,de valamennyit segit. Ennyi.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. június 20.

vocy

2021. március 16.

Hát ez egy rémálom. Semmitsem szed le, de legalább csíp. Még jó, hogy csak utazó méretet vettem belőle. A Helia-D vagy Garnier termékek simán kenterbe verik.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. március 16.

TreasuredSoul

2021. február 23.

Borzasztóan csípte a szemem, számomra használhatatlan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 23.

Borzasztóan csípte a szemem, számomra használhatatlan.

Gina77

2020. december 21.

Kifejezetten spirál lemosásához vettem meg, szerencsére csak utazó kiszerelésben, mert borzasztóan csíp/égeti a szemem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. december 21.

Haycph

Bőrtípus:  -
2019. március 11.

Az utazó verziót vettem meg, és nagyon kellemesen csalódtam a hatásában. Jobbnak bizonyult, mint az akkor használt micellás lemosóm. Finom illata van, és nem szárította a bőröm extrán.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. március 11.

sannabella

2019. március 7.

Utazáshoz vettem a mini kivitelét. A lemoshatatlan szempillaspirálomat egy fél pillanat alatt leszedte. Nagyon jóleső érzés használni, szépen tisztítja a bőrt, gondolkodom a nagyobb verzió megvásárlásán.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 7.

kiralykislany

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2017. augusztus 30.

Nálam sokáig kitart egy flakon, mivel csak alkalmanként az arcom áttörlésére, és nagyon ritkán szempillaspirál lemosására használom. Erre nekem megfelelő. Használata után mindig átöblítem az arcomat sima vízzel is. Ha kicsit nedvesebb a vatta, csípi a szememet.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. augusztus 30.

rebellische

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. június 15.

Kis, utazó méretben vettem belőle a tescoban. Nem hozott ki semmiféle allergiás reakciót a bőrömön, a sminket úgy ahogy leszedte, persze kétszer minimum át kell törölni az arcot szerintem bármelyik micellás vízzel. Illata semleges, ez tetszik benne és nem ragacsos utána tőle a bőröm. A szememnél egy kicsit csíp, ezért oda nem használom, ajánlani sem ajánlom a szemkörnyékre. Ezen kívül átlagosan/jól teljesített!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 15.

1999

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. április 23.

Nagyon sokáig elég mert nem kell belőle sok. Azt, hogy mennyire tisztít sajnos nem tudom megmondani, mert én csak biztos ami biztos alapon szoktam vele áttörölni vele az bőrömet arcmosás után. Nem hagy ragacsos érzetet a bőrön és nálam megszünteti a feszülő érzést, úgyhogy nekem bevált. Szerintem nagyon jó kis termék, ár/érték arányban teljesen jó.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. április 23.

Sini09

2017. január 28.

Nagyon kevés is elég belőle, szuperül leszedi még a vízálló sminket is, nem csípi a szemet, nem hagy ragacsos érzést. Nekem nagyon sokáig kitartott, pedig nem nagy kiszerelés. Egyetlen negatívum, hogy nem könnyű beszerezni, persze lehet rendelni a webáruházukból, márkaboltjuk is nyílt, de azért örülnék ha drogériában is lehetne kapni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 28.

Antioxidánsok: Olea Europaea (Olive) Oil
Hidratálók: Glycerin, PEG-8
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Panthenol

Kókuszból előállítható gyengéd felület aktív anyag, tisztító szer, habzás elősegítő. Elsősorban arclemosókban, arcradírokban és borotválkozókrémekben találkozhatunk vele. A készítményeknek "csúszósságot" ad, aminek köszönhetően kellemes lesz a lemosót az arcra kenni. Gyengédsége és nem irriáló tulajdonsága miatt gyakran használt bébiknek és érzékeny bőrűeknek szánt termékekben is. (Forrás: truthinaging)

Glycerin h 0 0

A PEG a polyethylene glycol rövidítése. A PEG-8 egy vízmegkötő anyag. A kozmetikumokon kívül fogkrémekben is megtalálható.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőr- és hajkondícionáló. Paula Begoun szerint többfunkciós összetevő, és ő megemlíti többek között az emulgeáló, tisztító tulajdonságát is. Bár szintetikus összetevő, nem irritáló, és nincs ismert egészségügyi kockázata.

Ricinusolajból és polyethylene glycolból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer. Leggyakrabban illatanyagok oldására használják vízbázisú formulákhoz.