Zoeva

Ár:   4000 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. február 9.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Kontúr ecset természetes és natur szőrrel. Kapható fehér és fekete színben.

Préselt és por állagú temékekkel is jól működik.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

Csillampor26

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. december 3.

A sima fekete nyelű nem vegán változat van meg belőle. Amikor megrendeltem kicsit tartottam tőle, hogy túl kemény lesz és emiatt csak harsány kontúrt lehet vele készíteni, de félelmem alaptalannak bizonyult. Nagyon szép természetesebb végeredmény is könnyedén elérhető vele, mind krémes termékkel, mind por állagúval. Egyébként imádom magát a márkát, pár kóbor ecset kivételével mind tőlük van. Ezt a darabot is nyugodt szívvel ajánlom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. december 3.

Fiorentina

Korcsoport: >54
2018. január 27.

Nekem a Rose Golden Vegan változata van meg, ami selymesen pihe-puha, ugyanakkor mégis kellően tömör, így kontúrozáshoz számomra tökéletes. Whitemerci precíz leírása alapján lehet, hogy érdemesebb a vegan változatot választani, mert itt a durvaságnak halvány nyoma sincs.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. január 27.

greta333

2017. január 4.

Jó minőségű ecset, puhák a szálak, de ugyanakkor tömött is, könnyű mosni és megtartja a formáját. Nálam kicsit kihasználatlan ez az ecset, kontúrozáshoz, ritkán highlighter felviteléhez szoktam használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 4.

torppicur3

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. március 8.

Ezzel az ecsettel valami álom a kontúrozás!!! Mióta megvettem ezt használom minden nap, már 2x mostam is, de egy szál szőr sem hullott ki belőle! Nagyon jó minőség elérhető áron!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. március 8.

juditviktoria

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. október 21.

A korrektor ecsettel vettem meg pár hónapja és nagyon meglepett hogy ilyen olcsón lehet kapni nagyon jó minőségű ecsetet!
Nagyon sok ecsetem van,egyenlőre nem látom hogy kellene még,de ha ez előfordul akkor a Zoeva ecsetei közt fogok először keresgélni.
Csak ajánlani tudom ;)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. október 21.

Csak ajánlani tudom ;)

Ildie

2015. február 17.

Anno a youtube-on a NARS tökilyen ecsete tetszett meg, mert ezzel a típussal tényleg nem lehet elrontani a dolgot. Imádom, az egyik legjobb az össze közül. Kétszínű porral a legjobb. Egyetlen szőr sem hullot ki belőle több, mint bő félévesen, viszont bármennyire mosom hófehér nem lesz. (ez 4000 ft NARS 15 000 ft)

Megvan a tuti sampon hozzá, a Joico lila sampon hófehérre pucolta, el sem hiszem, csodálatosan hófehér újra, oda meg vissza vagyok az örömtől :) puhák vagyunk, szőrhullajtás nélkül

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. február 17.