Zoeva

Ár:   4000 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. február 9.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Szuper puha vegán szálakból készült pirosító ecset.

Elsősorban krémes pirosítókhoz készült, de por állagúval is szuperül működik.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

danyadi77

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. január 23.

Megvan a 127-es párja is, de gondoltam kellene krémpirosítóhoz is. Amúgy nem a kedvenceim, kicsit tömöttebbet vártam,amellett, hogy ferde vágásúak. Sokszor kézzel dolgozom el a krémpirosítót és ezzel csak elveszek belőle, vagy finomítok az éleknél. A minőségével egyébként nincs semmi gond. Ez azért könnyebben tisztítható,mint a fehér szőrecsetek.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. január 23.

Kamea

2020. szeptember 11.

Miután a Mac Glow Play Blush-hoz nem vált be, elkezdtem a Becca x Khloé paletta bronzosítójához használni, aminek az állaga valahol a por és a krém között található. Nekem az ilyen, és a dobozból nehezebben kiimádkozható por állagú pirosítók, bronzosítók felvitelére vált be leginkább. Aránylag kicsi és tömött ecset, nem szórja a terméket az arcon mindenfele.
Szerintem, kontúrozásra is jól használható.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. szeptember 11.

Szerintem, kontúrozásra is jól használható.

hambi

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. július 8.

Tökéletes a formája a pirosító felviteléhez. Puha és szép egyenletesen viszi fel a színt. Ha esetleg valaki nem vette meg szettben, érdemes külön is invesztálni, mert megéri.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. július 8.

movedtoaustria

2017. április 28.

Legjobb ecsetek, megvan egy egész szett kb 25 db-os tobb mint 2éve. Gyonyörű kivitelezés, maximális praktikum és remek használhatóság.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. április 28.

Nancika

2016. augusztus 18.

Nagyon szeretem ezt használni, tökéletesen működik. Alapvetően ritkán használok pirosítót (főleg nyáron nem), mert alapból elég könnyen kipirul az arcom, és olyankor az már kicsit sok, viszont ha éppen fel kell kennem egy kiicsit, akkor mindig ezt használom hozzá. Sima egyszerű termékekből is sokkal többet lehet kihozni ezzel, mint rossz ecsettel egy drága pirosítóból. És mivel nem arról vagyok híres, hogy rossz kencékkel kenném magam, így el lehet képzelni az összhatást. Kényelmes használni, puha, könnyen tisztítható és a jó minőségű. Egy megfelelő minőségű termékkel párosítva tényleg tökéletes összhatást biztosítanak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 18.

missy89

2016. május 28.

Puha, könnyen tisztítható. Por és krém állagú pirosítóval is kompatibilis, szép, természetes hatást lehet vele elérni. Magában nem biztos, hogy megvettem volna, de szettben nagyon megéri beszerezni, sokkal szebb a sminkem, mióta kicsit minőségibb ecseteket használok.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 28.