Zoeva

Ár:   2500 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. január 9.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Vanília

Bőrtípus: Zsíros
2016. július 25.

Bécsben végre beszereztem két Zoeva ecsetet, a 104-est, amit még nem teszteltem és ezt a csodát. Hááát, több ecsetet próbáltam már, de eddig ő a king:) Érdekes módon hirtelen fele annyi korrektorra lett szükség, mint eddig, ui. nem szívja magába az anyagot, hanem minden a bőrre kerül. Nagyon szépen, könnyedén felvihető és eldolgozható a krémes, vagy folyékonyabb korrektor (mindkettőt próbáltam). Nem csodálkozom, hogy Ildie másra is használja, szerintem multifunkcionális kis ecset. Könnyedén kimosható, gyorsan szárad, tényleg leg az általam eddig használtak között. Alig várom, hogy ősszel elkezdjem megint alapozni magam és használhassam az alapozó ecsetet. Ami még fontos: szerintem minőségben simán lemossa a drágább versenytársait, öt plusz csillag.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. július 25.

Ildie

2014. december 30.

Nem arra használom, amire való, bár arra is tökéletes. Utálom fogdosni a szemhéjam, és a szemhéjalapot ujjal feltenni, én ezzel az ecsettel szoktam. Szépen eldolgozza, jóban vagyunk. Pattanásokhoz szerintem ez is nagyon nagyon, mint a 142es is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. december 30.