Zoeva

Ár:   2500 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. január 9.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Kúp alakú mélyítő ecset.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Fiorentina

Korcsoport: >54
2021. augusztus 20.

Nem szeretném megtörni az ötcsillagos értékelések sorát, mert ami jó, az jó!
Külsőre a 230-as "nagytesója" ez az ecset, a hasonlóságot most, hogy bekerült a családba a kicsi is, nem volt nehéz felfedezni.
Közepes méretű, lekerekített és kissé kúpos az ecset feje, amely lehetővé teszi a szemhéjpúder egyszerű felvitelét a mélyítővonalba. Hihetetlenül puha, természetes-szintetikus szálak keverékéből áll.
Nekem a fenti képen látható kiadásban van meg, öröm vele sminkelni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2021. augusztus 20.

Nem szeretném megtörni az ötcsillagos értékelések sorát, mert ami jó, az jó!
Nekem a fenti képen látható kiadásban van meg, öröm vele sminkelni.

danyadi77

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. április 17.

Nem ez a kedvenc Zoeva ecsetem, akkor inkabb a 230-as jobban bevált. Inkább szempillatőben használom ezt satírozásra,mint az eredeti funkciójára, de most elhatároztam, hogy tesztelgetem eredeti mívoltában is.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. április 17.

Kamea

2019. december 16.

Az utóbbi időben gyűjtögetem a Zoeva ecseteket. Nem mondom, hogy mindegyikük beváltotta nálam a hozzájuk fűzött 5 csillagos reményeimet, de ő pl. igen!
Ezt is Rose Golden formátumban rendeltem meg, mert jobban tetszik, mint a fekete.
Mivel sajnos nincs túl nagy felületű szemhéjam, ezzel szoktam felvinni a sötétebb festéket a külső V-be, majd srégen felfelé füstösítve ezzel is satírozom el. Számomra tökéletes!
Mosószappannal tisztítom, azzal újra hófehér lesz az összes fehér szőrű ecsetem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. december 16.

mlexa

Bőrtípus: Zsíros
2019. november 8.

Valóban tökéletes ecset! Jó a minősége, könnyű vele dolgozni, jól kimosható. Nálam még egy szőrszála sem hullott ki, pedig már használom egy ideje. Abszolút koncentráltan lehet vele felvinni a terméket, pont oda, ahová az ember lánya szeretné. Illetve ugyanilyen könnyű eldolgozni is a színt vele. Egyedül az ára miatt kap 4 csillagot, mert akkora különbséget nem látok ez között, és egy hasonló drogériás ecsetem között. Szóval azzal is szépen lehet dolgozni és harmadába kerül...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. november 8.

Csillampor26

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. január 17.

Mint az összes Zoeva ecset: jó minőségű, könnyen tisztítható, egyáltalán nem hullik, strapabíró darab. Nagyon precízen lehet vele felvinni festékeket és azok eldolgozására is kiváló. Nem lehet vele mellélőni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. január 17.

umpalumpa

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. június 12.

De szeretem ezt az ecsetet!
A legmegbízhatóbb festékfelhordó cuccom. Nem gondoltam volna, hogy ennyire pontosan lehet színt elhelyezni. Könnyű tisztítani, remélem sokáig kitart, mert használtan vettem. Ha mégis tönkre menne beszerzem újonnan is.
Nincs is mit ragozni: tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. június 12.

De szeretem ezt az ecsetet!
Nincs is mit ragozni: tökéletes.

Lunacska

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. február 8.

Szépen satíroz, a szem alsó vonalán és kisebb szeműek esetében a mélyítőben is szépen dolgozik. Precíz, jó minőségű szálakból áll, igaz nem vegán, esztétikus, rose arany kivitelben luxusérzetet ad. 10*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 8.

greta333

2017. január 4.

Egyik kedvenc ecsetem, nagyon puhák a szálak, pont eléggé tömött. A formája tökéletes, mélyítővonalra nagyon könnyű felvinni a festéket és satírozásra is alkalmas. Pont megfelelő mennyiségű terméket vesz fel és ad le, nem hullik, könnyen mosható, formáját megtartja. Jó minőségű, szerintem az ára is korrekt. Imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 4.

mrsgrob

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. június 13.

Bamboo Edition változatban van meg. Ennek nagyon könnyű és egészen világos a nyele, a szőre a hegye felé fokozatosan sötétedik és nem szintetikus-természetes keverék hanem teljesen vegán taklon (szintetikus rost). Nagyon jól tudom használni, könnyű, kecses a nyele. A szőr isteni puha, sűrű, tömött, remekül illik a mélyítővonalamba. Rácsodálkoztam milyen jól adja le a festéket és pont ahova kell. Van pár Real Techniques és Mac ecsetem, de ez (és az együtt vásárolt Zoeva Kabuki szintén Bamboo Edition) messze a legjobb, nagyon megérte az árát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. június 13.

rea3

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport:  -
2016. február 9.

Tökéletes, pontos, csak oda kerül a festék, ahova szeretném, szépen satíroz, perfektül viselkedik munka közben, újabb No.1 alkotás a Zoeva-tól, imádom <3

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. február 9.