Zoeva

Ár:   2000-2300 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2015. február 9.

Ár:   2000-2300 Ft
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Egészek kicsi tusecset. Nagyon jól lehet vele apró vonalakat húzni vagy szemöldök pomádé/gelcreme dolgokkat a szemöldököt formázni.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

viviennealiz

2018. május 16.

Ez a csöppség a tökéletes tus ecset! Hajszálvékony, precíz vonalat lehet vele húzni, egyenletesen adja le a festéket. Az ABH Waterproof creme color-al használom, és be kell valljam verhetetlen páros, szívből ajánlom mindenkinek!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 16.

Milendoria

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. november 30.

ez egy szuper ecset. tűpontos, hajszálvékony, nagyon precízen lehet vele dolgozni. szépen veszi fel a festéket és egyenletesen is adja le, nem 'hagyja el magát'. finom vonalakhoz, apró festésekhez csak ezt használom, nagyon szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. november 30.

b0rzi

2017. augusztus 19.

A L'Oréal gel intense lineréhez használom, és hát csak alá tudom támasztani, amit előttem írtak. Nekem az essence precíz ecsete túl vastag volt, ez kb feleakkora, a szőrét kicsit hosszúnak találom, de gyakorlással nincs vele probléma. Minden használat után kimosom, mert ez a tus eléggé bele tud kötni és akkor használhatatlan az ecset, remekül bírja a mosást is. Néha azért kompromisszumot kell kötnöm vele, dehát nekem eddig szinte mindig mindennel kellett.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 19.

mignon001

2016. november 19.

Tusvonal festéséhez használom, nagyon jól működik, nem olyan széles a a feje, mint a tus ecseteknek általában, ezért precízebben lehet vele dolgozni. Talán a szőre lehetne kicsit rövidebb, de gyakorlással nagyon szép vonalakat lehet húzni. A szálak tartják a formájukat és bírják az ecsetmosást is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 19.

paaulaaa

2016. június 5.

Én ezt a tusvonal rajzolására használom és egyszerűen tökéletes, pont jó a szálak hossza és sűrűsége. Az összes géles tussal szépen működik!!! Imádom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. június 5.

Ildie

2015. január 26.

Nagyon jó kis darab, az első ilyenemt tushoz használtam, mivel pici jobban lehet vele dolgozni, főleg annak aki nem tudja egyben szépen végighusni túst. Amikor megvettem a MAC szemöldökformázó tégelyes gelcremet előzör a 317es átlagos ferde ecsettel probáltam, ami nem volt rossz e célra, de a ferde rész hossza kb 8 mm, és nekem az sok volt. Áttértem erre a kis csöppségre, és sokkal egyszerűbb, gyorsabb, precízebb, és természetesebb is. Biztosan venni fogok még ilyen pindurka ecsetet, és ha úgy adja a sors pontosan ezt. Az ecset szálai nagyon jó merevek, és a szemöldökformázót is simán ki lehet mosni, vagy a spiccelős alkoholos tisztitó + papírtörlő komboval kitisztítani.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 26.