Zoeva 317 Wing Liner
Ár: | 3500 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Ildie, Módosítva: 2021. január 4.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ferde ecset tusvonalhoz, szemöldökhöz.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 2x próbált, hibátlan, újszerű
Nagyon tetszik ez az ecset, könnyen és precízen tudok vele hajszálvékony vonalat húzni.

A hibátlan tusvonalhoz való varázspálca ez az ecset.
Pengevékony vonalat is lehet vele húzni, szálai nem merevek, könnyen tisztántartható - nem fogja be semmilyen színű tus a szőrt. A nyele tökéletes vastagságú, egyszerűen nincs hibája.
6 darab büszkén megszállott gazdája vagyok - lassan a hét minden napjára van egy, a legrégebbi 3 éves, és semmi baja az ecsetfejnek, csak a nyél lett kopott meg picit.

A hibátlan tusvonalhoz való varázspálca ez az ecset.

Kizárólag szemöldökhöz használom ezt a típusú ecsetet, de be kell, hogy valljam, a kedvencem a smashbox ecsete. Ugyanakkor nem lennék krémmániás, ha egy-egy típusból nem lenne legalább két-három példányom.
A Zoeva ecsete is tökéletes, ezt azért hangsúlyozom! Ami szerintem is a legfontosabb ennél a típusnál, az az, hogy kellően merev legyen, mert a precíz vonalakhoz erre van szükség. És ez az ecset is pontosan ilyen.
Akkor mégis miért a smashbox számomra a kedvenc? A megszokás igen nagy úr, más indokot nem igazán tudok felhozni.
Kell, hogy legyen ilyen ecsetünk is, ezt csakis erősíteni tudom!

Kell, hogy legyen ilyen ecsetünk is, ezt csakis erősíteni tudom!

Szemöldökre tökéletes. Nagyon vékony, precízen lehet vele dolgozni, a külseje is gyönyörűszép. (nekem rosegold színű van)
Az elején meg kell szokni és ki kell tapasztalni, hogy mit hogyan, azután pedig 1-2 perc alatt kész az instaszemöldök. Imádom:)

Akárhányszor használom ezt az ecsetet (bár még friss), a sírógörcs kerülget....
Mert egyszerűen annyira TÖKÉLETES!
Szemöldök formázásra használom, pik-pak kész vagyok vele, tényleg hajszál vastagságú vonalat húz, szépen leadja a terméket, pihe-puha... Igaz szerelem. :)

Akárhányszor használom ezt az ecsetet (bár még friss), a sírógörcs kerülget....
Mert egyszerűen annyira TÖKÉLETES!

Nekem rose golden kiadásban van meg (gyönyörűűű *.*), és a szemöldököm megfestéséhez használom, szuper precíz, tartós, jól tisztítható (én sebbenzinnel mosom). Sosem csalódtam a Zoeva ecsetekben, ezzel sincs ez másképp. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a márkát!

Nagyon szeretem ezt az ecsetet, nekem kettő is van belőle. Nagyon jó tartása van a szálaknak, mosás után is megmarad a formája. Tökéletes tusvonalat lehet vele húzni. Én még szemöldök termékekkel is szoktam használni.

Lassan 2 éve van meg ez az ecsetem, Rose Gold szettből. Azóta minden reggel ehhez nyúltam ha szemöldököt rajzolok...azaz mindíg ezt használom! :) Tisztítani könnyű és nem ment tönkre! Egy szál sem esett vagy ferdült volna el, pedig nem kímélem. Csodásan működik a MAC Fluidline Brow Gelcream-el. IMÁDOM EZT ! Biztos újra veszem ha szükségessé válik ! sokcsillagosötös.

Tökéletes vonalat lehet húzni vele pillanatok alatt.Jó minőségű,kellően merev.

Tökéletes vonalat lehet húzni vele pillanatok alatt.Jó minőségű,kellően merev.

Nagyon jól tartanak a szálak, imádom. A Clinique tushoz használom főleg, együtt a kettő isteni. Nem vagyok egy szuperügyes, de ezzel az ecsettel simán tudok szép túsvonalat húzni, a kerekkel pöttyel nem annyira :( Nagyon kis vékonyka az ecset, és a szőrők h hajlanak is egyvonalba teszi azt.