Zoeva En Taupe Brush Set
Ár: | €50 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 6 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: HRenata, Módosítva: 2017. december 12.
Ár: | €50 | |
Kiszerelés: | 6 db | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
6 db szemre való ecsetet és egy neszeszert tartalmazó szett. A neszeszer mérete 24×12 cm.
A készlet a következő ecseteket tartalmazza:
- 227 Luxe Soft Definer
- 228 Luxe Crease
- 230 Luxe Pencil
- 238 Luxe Precise Shader
- 317 Wing Liner
- 322 Brow Line
Az ecsetek közül a 317 Wing Liner és a 322 Brow Line szintetikus szàlakból, a többi természetes szőrből készült.
Kicsit elfogult vagyok a márkával kapcsolatban, mert annyira gyönyörű és jó minőségű az összes termékük, hogy mindig elcsábulok! Karácsonyra kaptam ezt a készletet, teljesen el voltam ájulva. Azóta körülbelül minden nap használtam őket, még mindig tartják a formájukat, nem hullik a szőrük, jól tisztíthatók, tökéletesen lehet velük felvinni a szemhéjpúdert és nagyon jól működnek a satírozó ecsetek is. Csodálatosak és persze ott van a neszesszer is!

Az ecsetek tökéletesek, a szálak tömöttek és puhák, könnyű velük dolgozni és a tisztítást is jól bírják. A neszeszer és tartalma is nagyon szép, elegáns.

Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány