Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Zoya Goes Pretty Organikus Shea Vaj Argánolajjal

Hozzáadva 2015.04.27.by

Naurel

100 g

A Zoya Goes Pretty gondolt azokra, akik gyakran küzdenek hámló, viszkető bőrrel. A ghánai shea vajat argánolajjal házasította, mely egy különleges egyveleget alkot, ápolja a bőrt és puhasággal tölti meg.

Az argánolajat gyakran nevezik Marokkó aranyának is, ami több, mint egy egyszerű becenév, hiszen értékes összetevői új erővel töltenek fel, bearanyozva a hétköznapokat. A sűrű olaj lágyan keveredik a shea vaj lágyságával és gyengéden borítja be a bőrt, óvva, kényeztetve azt.

Napfürdőzés után különösen jól jön táplálása, simogatja a napsugaraknak kitett bőrt.

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így kíméletes a bőröddel és a környezettel.

Hogy megőrizzék értékes összetevőiket, az argánolaj és a shea vaj 40 fok alatt került összeolvasztásra.

2015.09.30. 09:27

Normál bőr

Több shea vajas készítményt is kipróbáltam már, de ez a legújabb kedvencem. Fantasztikusan puhává varázsolja a bőrt, az illata nagyon kellemes, érződik, hogy nincs tele mesterséges illatanyagokkal. Hamar felszívódik, selymes tapintást ad a bőrnek. Már a második tégelyemet fogyasztom.

2015.08.11. 09:55

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Az argánolaj régóta a kedvencem, szerintem az egyik legjobb bőrápoló. Már egy ideje szemezek a shea vajjal is, de valahogy nem szántam még rá magam a rendelésre. Hiba volt halogatni, mert fantasztikus! Ezt a párosítást szerintem receptre kéne felírni mindenkinek.