Indul a Krémmánia x Magyar Márkák hónapja

Indul a Krémmánia x Magyar Márkák hónapja

A Krémmániánál hiszünk abban, hogy az igazán különleges dolgok gyakran egészen közelről érkeznek, ezért a magyar márkák mindig is különleges helyet foglaltak el a szívünkben – és a platformjainkon is.

magyar márka
Megosztás:

Nemcsak szeretjük őket, hanem hiszünk is bennük. Sokan közülük az első lépéseiket is a Krémmánián tették meg, és mi – veletek együtt – ott voltunk mellettük.

A Krémmánia közössége mindig is arról szólt, hogy együtt, a valós tapasztalatokra és őszinte véleményekre építve formáljuk a hazai szépségvilágot. A Krémmániások pedig pontosan tudják, mit keresnek: megbízható termékeket, letisztult összetevőket, jó árakat és azt a pluszt, amit csak a hazai márkák tudnak adni. És mi krémmániások ezért rajongunk a magyar kozmetikumokért – mert mindezt újra meg újra megadják nekünk.

És most elindítjuk a #kremmaniaXmagyarkozmetikum kampányt, amelyben:

• exkluzív interjúkat hozunk nektek magyar márkák inspiráló alapítóival,
  • válogatásokat a legjobb hazai termékekről,
  • és praktikus tartalmakat, amik segítenek megtalálni a saját magyar kedvencedet.

Plusz: érkeznek a Krémmánia x Magyar Kozmetikum Insta GIF-ek, hogy ti is megmutathassátok, melyik hazai szépségmárkát imádjátok legjobban – a storykban, posztokban, bárhol!

Kövessétek a kampányt a #kremmaniaXmagyarkozmetikum hashtag alatt TikTokon, Instagramon, Facebookonés természetesen a Krémmánia oldalán is. Fedezzétek fel velünk együtt a magyar szépség erejét!

Megosztás: