K-beauty nyaktól lefelé – avagy mit érdemes tudni a koreai testápolásról?
A tízlépéses arcápolási rutinról már mindenki hallott. Hogy a koreaiak a testükkel is ugyanennyit foglalkoznak, arról valamiért már sokkal kevesebb szó esik.

A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

Garantáltan új kategóriát nyitott a szempillaspirál típusok között az Urban Decay, legújabb spiráljának keféje szokatlanul egyedi lett. Van, aki szerint sáskára, mások szerint húsevő növényre

Június 21.-én ünnepeljük az Apák napját, mely itthon is egyre népszerűbb alkalommá válik, mikor a gyerekek, a családok felköszöntik a szuper apukákat, papákat és pótapákat.

Eljött a június, vagyis hivatalosan is megkezdődött a nyár, ideje hát sorra venni, milyen parfümújdonságok várnak ránk, melyeket a napfény, a virágok, a friss levegő,

Mini kiszerelésű illatos permetek jelentek meg a MAC-nél, a hét különböző energia által inspirált Fix+ Vibes permetek külön-külön is rabul ejtenek, elegyítve őket pedig személyre

Kylie Jenner már biztosan nem milliárdos, sőt, talán sosem volt az.

Két csodás színvariációban érkezik hamarosan az YSL Beauty újdonsága, az YSL Couture Colour Clutch.

Gyors és látványos módja a körömdíszítésnek, ha előre gyártott sablonokkal dekoráljuk, körömmatricákkal ékesítjük őket, vagy épp spéci tollal rajzolunk rájuk néhány kis mintát. Szerencsére ezekből

Sokaknál kiverte a biztosítékot Jeffree Star legújabb sminkpalettája, a Cremated.