Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Az elmúlt hónapok illatújdonságai közül válogattuk ki a legizgalmasabbakat.

Egy kádnyi illatos vízben elnyújtózni éven át jó programnak számít, a téli hidegben pedig még inkább vágyunk rá, hogy némi spa-élménnyel turbózzuk fel a délután

Összegyűjöttük, milyen Jégvarázs 2. kozmetikumokat találhatsz az üzletekben.

Novemberben is több tucatnyi kozmetikai újdonság került fel a Krémmániára, közülük válogattunk.

Az Estée Lauder minden évben különleges ünnepi illatkollekcióval várja a karácsonyt, krémparfümjei ilyenkor ünnepi köntöst kapnak, nem is akármilyet! Az ékszerként ragyogó – és legalább

Ha szereted a tündöklő finiseket, a csillámokat, a ragyogást, a M.A.C karácsonyi sminkkollekcióját minimum látnod kell. Rúzsok, szájfények, arcárnyalók sokasága közül válogathatsz, melyek mellé sminkfixáló,

A hideg, szeles idő közeledtével egyre többen érzik, hogy bőrük szárazzá válik és több törődést igényel. Sokaknál azonban az érzékeny bőr nemcsak ilyenkor okoz problémát,

Victoria Beckham már sminkkollekciója bevezetésekor megígérte, hamarosan arcápolókkal bővíti szépségmárkáját, amely mindenképp izgalmas hírnek bizonyult, hisz maguk a sminktermékek is elismerésre méltó utat jelöltek ki