Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Sorra jelennek már meg a karácsonyi szezonra tervezett kollekciók, amelyek között a Mádara limitált szettje igazán elismerésre méltó, a kozmetikumok ugyanis a Föld óceánjai és

Az új, szeptember elején bevezetésre került Boss The Scent Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az

Ha szívesen illeszted az évszak színeihez manikűrödet, válogatásunk a kedvedre lesz.

Az őszi frizuratrendeket meghatározzák az olyan látványos kiegészítők, mint a masnis hajdíszek.

A hétvégén debütált a Victoria Beckham Beauty márka, melynek első termékei a füstös szemsminkek előtt tisztelegnek. Beckhamné azonban nem csak a színekre és finisekre ügyelt,

Nagy mázlista, aki most New Yorkban tartózkodik, a manhattani 430 West 15th st. cím alatt ugyanis megnyílt egy Pop-Up Store, amelyben két, Madonnával közösen összehozott

Számos kozmetikai újdonság jelent meg az őszi szezonra az Oriflame-nél, mutatjuk közülük a legérdekesebbeket. The ONE Tremendous Big Volume szempillaspirál Fedezd fel a szempillaspirálok új

Újdonságokra szomjazik hajad a nyári napsütés és hőség után?