Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Olyan vékony, mint egy mobiltelefon a Lancôme legújabb, Idôle illatának üvege, de nem csak ez az egyetlen különlegessége van a parfümnek. Az Idôle az illatház

A fesztiválok lazulós, bulizós hangulatához remekül illenek a pink tincsek és kék hajvégek, amiket az otthoni hajszínezőkkel mi is gyorsan elkészíthetünk, ha egy kis átmeneti

Izgalmas kollaborációt jelentett be a L’Oréal Paris, a 2020-as tavaszi-nyári kollekciók párizsi bemutatójához időzítve, szeptember végén debütál a Karl Lagerfeld divatházzal közösen megálmodott sminkkollekció. “A

Erre mondhatják, csatát nyert, de háborút nem.

Még mindig menő a negatív tér manikűr, mutatjuk, miként fesd meg idán nyáron.

25 éve jelent meg Mary J. Blige My Life című albuma, ami talán a legszemélyesebb hangvételű, problémáiról, nehézségeiről, érzéseiről őszintén valló hip-hop és soul számokat

Az Avon után a szépségipari óriáscég is csatlakozott a Humane Society International #BeCrueltyFree kampányához, melynek célja, hogy jogalkotási reformokon keresztül elérje, 2023-ra az összes nagyobb

A környezetszennyezés és a vele járó klímaváltozás, környezeti katasztrófák már nem a jövő problémái, hanem jelen életünket meghatározó tényezők – még akkor is, ha nem