Legutóbbi cikkek

Hőkupola alatt várjuk a karácsonyt? Itt az egyik legmenőbb 2026-os adventi szépségnaptár, amivel közel 300 ezer forintot spórolhatsz

A dél-koreai Unistella szalon posztolta a szuper színes, sütik ihlette körmöket, nekünk pedig úgy meghozta a kedvünket hozzá, hogy gyorsan gyűjtöttünk még pár ötletet, hátha

A tökéletes tusvonal érdekében tollak, ecsetek ezrei jelentek már meg, amelyek újabbnál újabb módon igyekeztek segítségünkre lenni a csodásan egyforma ívek megrajzolásánál.

XL-es rúzskollekcióval köszöntötte a tavaszt a márka, amely a Pure Color család új, oszlopos tagjaként debütált.

A márka rajongói az egyes árnyalatok fantázianeveit kritizálják,

Többféle stílusban is megtalálhatóak az idei tavaszi-nyári körömtrendek között a határozott vonalvezetésű minták.

Nem csak az öltözködés, a sminkek és frizurák terén is van mit ellesnünk Olivia Palermotól, ha laza, mégis csinos frizurát szeretnénk készíteni hosszú hajunkból. Hétköznapi

Mikor megláttam, micsoda új illat jelent meg, az első, ami eszembe jutott, a Jóbarátok Phoebe-jének dala volt

Húsvét ünnepén mindenki a legszebb formájában szeretne tündökölni. A tökéletes megjelenés meghatározó része az ápolt és egészséges arcbőr.