Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Az újdonságok a Revolution Hair Bond Plex nevet kapták.

Bemutatta a Chanel, milyen árnyalatokkal készült a tavaszkezdetre, és meg kell hagyni, izgalmas körömlakk színekből válogathatunk, amikhez egy kis luxus huncutságot is találunk. 2023 tavaszán

A comb az új dekoltázs – a tiéd készen áll az év legrizikósabb divattrendjére?

Egy sminktermék nemcsak attól lehet multifunkciós, hogy ráírják..

Dua Lipa, Anne Hathaway, Miley Cyrus és Cher egyaránt jelen voltak a Versace bemutatóján, akik smink és frizura tekintetében is kitettek magukért.

Különleges virágjegyek határozzák meg őket, az íriszt, az ylang ylangot és a magnóliát is ott találjuk az izgalmas parfümcsokrokban.

Karamell és francia tea: a kettős, ami a gyönyörű ajaksmink hátterében áll.

Kifejezetten a kombinált és zsíros bőr számára kényelmes Oil Control változatok is elérhetők lesznek.