Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Nagyon érdekes eredményekre jutott a felmérés, amit a Helia-D végzett a magyar nők kozmetikumvásárlási szokásaival kapcsolatban. Elgondolkodtató, hogy a válaszok alapján mi mindenre költenek sokat,

A L’Oréal Professionnel készítette a virtuális frizurákat, amikkel folytatja a metaverzum meghódítását.

A Rossmann üzleteiben érhető el a Respray technológia.

Kifinomult, vagány, elegáns, formabontó – mindre találunk példát, ha a 2023-as tavasz-nyári Haute Couture Divathétre készült sminkeket nézzük.

Mutatjuk az újdonságokat, és azt is megtudhatjátok, mit várhattok a MAC Hyper Real kozmetikumoktól.

A Procollagen négy vitamin, hialuronsav, Q10 koenzim, MSM, NDF és halkollagén kombinációjával segít.

Az énekes hamarosan saját kozmetikai márkát indít, Loved01 néven.

Genevieve Herr sminkmester gyönyörű, csillogó sminket készített a színésznőnek.