Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Sminkszettekből az idei ünnepekre sincs hiány, minden magára valamit is adó márka mutatós ajándékobozokkal, díszcsomagolt szépségekkel készül karácsonyra. Találunk köztük gáláns sminkcsodákat, amiktől biztosan elállna

Mikor néhány éve elindította Clean at Sephora szekcióját a drogérialánc, igazi jelzésértékű tettnek számított. Egy úgy trend kezdetén történt mindez, mely a tudatos bőrápolás előretörésének

Válogatásunkba idei újdonságok és régi nagy parfümkedvencek egyaránt bekerültek.

Legalábbis azt mondják.

A Ready Player Me platformmal közösen személyre szabható sminkeket és frizurákat dolgozott ki.

Dua Lipa felpörgette a 3D manikűrök divatját, ami 2023-ban a toplistás trendek közé kerül.

Nem tetszett nekik a névhasonlóság.

A Tom Ford felvásárlása új irányt jelöl ki az Estée Lauder Csoport számára.