Mindent a holisztikus beauty koncepcióról (X)
Az eredménye a tartós szépség. Legyen szó a sportról, a munkáról, a házimunkáról vagy a fürdőszobai szépségápolásról, a gyors tempó befurakodik életünk minden területére. A

December 9-én vasárnap, a DRHAZI Beauty napján te vagy a főszereplő.

A Nap jótékony hatásait élvezni és optimálisan megvédeni bőrünket a túlzott sugárzástól ma már művészet. Ebben igyekszik segítséget adni a Drhazi. Mi az SPF? A

December 9-én vasárnap, a DRHAZI Beauty napján te vagy a főszereplő.

A túlzott napsütéstől fényvédő készítményekkel is védhetjük a bőrünket, és az üzletek polcai roskadoznak a különféle fényvédő termékektől. A modern fényvédő kozmetikumok egy alapkészítményből és

Az egészséges arcbőr természetes védőpajzsként véd bennünket a mérgektől és kiválóan szelektálja a kozmetikumokban lévő anyagokat, hatóanyagokat. Mindenből épp annyit enged be, hasznosít, amennyire szükség

Mikor van szükség bőrmegújításra? Ha sérült az arcbőr.

A bőrtípusunk nemcsak az életkorral, az ápolási szokásokkal, hanem az évszakokkal is változik

Az arcunk, arcbőrünk szépsége fontos számunkra, de ma már az egészségünkre is odafigyelünk, ezért egyre többen a természetes, biztonságos és hatékony szépítő módszereket keresünk.