MÁRKAKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés
Camille Cosmetics

Camille Cosmetics


www.camille-belgium.be

Camille Cosmetics története 1986-ban kezdődött a Camille intenzív ápoló krémmel, amely a mai napig sikeres termék. Ideális kezelést nyújtja száraz kézre, repedezett bőrre, babafenékre, repedezett fenékre a kerékpárosoknál, a durva bőr a lábakon, stb.

35 évvel később, a következő generáció is magas színvonalú és megfizethető választékot nyújt bőrápolási termékek terén. A kínálat szintén bővült az elmúlt évek során ápoló és tisztálkodási termékekkel.

Az alapító Camille Jacobs először a helyi kereskedéssel kezdte (piacok és vásárok / B2C), és nem sokkal később már egy nagyvállalatként működött cégünk. (B2B) Ezután megalapítottuk a Houthalen iparterületen Limburgban gyárunkat, a belga Flandria legzöldebb tartományában, ahol el is készült az első sajátgyártmányú termékünk.

Gyorsan fejlődtünk és egy második épület építése vált szükségessé a közelben. Itt talalálhatóak az irodáink és a raktárhelyiségeink. A termékeink ma már Belgiumban és a szomszédos országokban is széles körben elterjedtek és megvásárolhatóak.

LEGÚJABB CAMILLE COSMETICS termékek A KRÉMMÁNIÁN

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.