MÁRKAKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

GoodSkin Labs


www.goodskinlabs.com

GoodSkin 2004-ben mutatkozott be a BeautyBank által, mint egy bőrgyógyászok által fejlesztett, illatanyagmentes bőrápolási márka; egyszerű, színkóddal ellátott csomagolású termékekkel, ami lehetővé teszi a bőrtípus szerinti azonosítást.

2007-ben - GoodSkin márka részeként - azonnali hatású bőrápoló termékekkel jelentek meg a piacon, beleértve a  Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler-t és Eyliplex-2 Eye Lift + Circle Reducer-t. Tri-Aktiline az egyik bestseller az európai Sephora-ban, Boots UK-n, és a német Douglas-ban. A GoodSkin Labs termékei világszerte elérhetőek. További kiemelkedő termékek: Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler, Eyliplex-2 Eye Lift + Circle Reducer, Smooth-365 Intensive Clarity + Smoothing Peptide Serum & Lumecin Overnight Brightening Gluco-Protein Treatment.

GoodSkin termékei az Egyesült Államokban kizárólag a Kohl's áruházaiban és az interneten keresztül a kohls.com-on vásárolhatóak meg. Magyarországon a GoodSkin Labs termékei a Douglas parfümériákban és interneten keresztül szerezhetőek be közepes áron.

LEGÚJABB GOODSKIN LABS termékek A KRÉMMÁNIÁN

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.