ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Acetum

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Ecet. Szerves sav, melyet a kozmetikai iparban többnyire hajápolási termékekben használnak, de alkalmazzák még szájöblítőkben, leheletfrissítőkben és bőrápolási termékekben is. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antisztatizáló hatású összetevő, de más források szerint a termékek PH szabályozására is használják. Használatuk biztonságosnak tartott  a kozmetikai termékekben.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.