ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Aspartic Acid

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Aszparaginsav. Aminosav, mely nagy mennyiségben megtalálható a növényi és állati fehérjében. A bőrön alkalmazva vízmegkötő, haj- ás bőrkondícionáló.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.