ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Caprylic Acid

Funkciók:

Tisztítószer, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(1 - alacsony)

Irritatív index:

(3 - közepes)

Mik ezek az adatok?

Nyolc szénatomból álló zsírsav, mely természetes módon megtalálható több emlős állat tejében, valamint kisebb mennyiségben az kókusz olajban és a pálma olajban.A CosIng besorolása szerint az összetevő tisztító, emulgeáló, felület aktív anyag és maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) funkciót tölt be a kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.