ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Eukaliptusz olaj, melynek baktérium, gomba és vírus ellenes hatása van a bőrön. Azonban lehetséges bőrirritáló, különösen sérült vagy epillált bőrön.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.