ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Inulin

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Természetben előforduló poliszacharid, mely számos növényfajban megtalálható. Nevét az örvénygyökér (inula) növénynemzetségről kapta. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondicionáló hatású összetevő, ami védi a bőrt a kiszáradástól, és kellemes, sima tapintásúvá teszi a bőrt.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.