ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Rosa Centifolia (Cabbage Rose) Flower Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Százlevelű rózsa virágának a kivonata. A CosIng besorolása szerint tonizáló, szövetösszehúzó, maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és általános bőrjavító összetevő. A Dermaxim szerint ez a vizes kivonat hasonló a rózsa olajhoz. Bár kevésbé koncentrált, mint az illóolaj, a hatása hasonló.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.