ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Spagírikus Esszenciák

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Nem szabványos INCI név. Jellemzően a Martina Gebhart kozmetikumokban találkozhatunk vele. A cég leírása szerint: 

"A spagírika egy ősrégi előállítási módszernek a része, melynek a gyökereit az alkímiában találjuk. Itt a párlatokat és a növényi sókat (a tejes növény részeinek az elhamvasztásából kinyerve) használják fel. Ezzel azt kívánják elérni, hogy a kozmetikumokban lévő gyógynövények a bennük rejlő impulzusokat, az őket átható feldolgozási lépcsőfokok segítségével (melyek a Tűz a Föld a Levegő és a Víz elemeket reprezentálják) a felhasználók felé tovább tudják adni. Csak így lehet egy gyógyító folyamatot, illetve a kozmetikában egy kiegyensúlyozó és harmonizáló folyamatot elindítani. A bőr érzékelhetően kiegyensúlyozottabbá válik, és emiatt a káros környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb lesz. A bőr sugárzóvá válik, és azt a hatást közvetíti, hogy az ember jól érzi magát a bőrében!

Hogyan hatnak a spagírikus esszenciák a bőrre?

Az esszenciák hatása a sejt-energetikai szinten alapul. Az alkalmazott desztillátumok és növényi sók által érjük el, hogy a kozmetikumokban lévő gyógynövények a bennük rejlő információkat az átfutott feldolgozási lépések révén (amelyeket az elemek – tűz, föld, levegő és víz – képviselnek) át tudják adni a felhasználóknak. Csak így indítható el a gyógyulási folyamat, illetve a kozmetikum kiegyenlítő és harmonizáló hatása."

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.