ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ulmus Rubra (Slippery Elm)

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Vörös szil kivonat. A wikipédia szerint a vörös szil szárított leveléből készült örleményből gyógytea készíthető, mely nyugtató hatással van a bélrendszerre. Hogy a bőrre kenve is megőrzi-e nyugtató hatását, és úgy általában a vörös szil mi célt szolgál a kozmetikumokban, arról sajnos nem találni információt.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.