HmM
Korcsoport: | 18-24 |
Krémmániás adás-vétel
20 ELADÓ KRÉM
30 VÉLEMÉNY
Szemeztem vele egy ideje, az itteni kommentek olvasgatása után beadtam a derekam (köszönhetően a dama bianca említésének) és beszereztem egy kis fújóst - első fújásra nem voltam biztos benne, hogy tetszeni fog-e, de a leszáradása tényleg lehetne mondjuk a D.B. másodunokatestvére:D Bőrön tényleg jobban érvényesül, rajtam pilóta keksz illata lesz:DD de valahogyan mindeközben eléggé skin scent is, pár óra után már csak akkor érzem, ha a csuklóm az orrom alá dugom, viszont szüleim megemlítették hogy égett cukor illatot éreznek, amit amúgy nem negatívumnak szántak. Kíváncsi vagyok, hideg időben hogy fog viselkedni
Nagyon meglepett, hogy nincs az illatjegyek között barack, számomra ennek szinte teljesen ugyanolyan az illata, mint a barackos WC papíroknak 🥲 pedig amúgy tetszene, de nem tudok ettől elvonatkoztatni 😩
Lancôme La Vie Est Belle EDP
Hát én nem tudom, hogy romlott tesztert próbáltam-e, de ez nagyon nem. Leírás és üveg alapján azt hittem hogy könnyű kis illat lesz, de nekem az első ami beugrik az egy mogorva nagyasszony, aki makacsul ragaszkodik a 30 éve lejárt szavatosságú parfümjéhez.
Ráfolyt sajnos az ujjamra és nem bírom levakarni. mogorva néni leszek tőle:(