orsiborsi1989
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 25-34 |
35 VÉLEMÉNY
Isana Q10 Anti-Falten Lsf 30 Nappali Krém
2022. június 20.Én is az ára miatt vettem meg, városnézéshez 36 fokba kellett egy fényvédő smink alá, teljesen jól működött, nem égtem le meg semmi. (baseball sapka is volt rajtam, de fényvédő nélkül csak sapkával leég az arcom. ) Napközben talán egyszer kentem újra itt-ott, picit az orron, állon meg az orcámon. (Sminkként csak pici korrektort, krémpirosítót és szempillaspirált viseltem. Azt nem mondom, hogy vetekszik a Bioderma arcra való fényvédőivel, de ennyi pénzért 30 faktoros fényvédőnek arcra teljesen jó. Nem pattogzott ki tőle a bőrőm, és büdösnek se büdös.Sima naptejet nem szeretek arcra kenni.
002 peachy coral van meg belőle. Még két évvel ezelőtt vettem, IMÁDOM, már alig van a tégelyben. Nyárig/nyáron elfogy a maradék, most kicsit sötét a bőrömhöz, ezért egy kevésbé pigmentált Maybellines pirosítót használok.
Egyszer már újravettem, most is így tennék ha nem vonult volna ki a márka..
Isana Vaseline
Teljesen jó, áttetsző/fehér mezei vazelin. Olcsó, teszi a dolgát, a kis tégely sokáig elég, sokáig eláll, nem romlik hamar. Sajnos nagyon száraz a bőröm, így főleg bőrrepedésekre használom, amikor a mezei hidratáló már nem segít.