UnVraiAnge

adatok

14195 pont

Regisztráció dátuma: 2011. június 16.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

14195 pont

Regisztráció dátuma: 2011. június 16.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

337 VÉLEMÉNY

Sleek Face Contour Kit

Sleek Face Contour Kit
2011. október 15.

Én is nagyon szeretem ezt a kontúr palettát, tényleg nagyon remek, úgy ahogy van, viszont szerintem mindenki a saját bőrtónusához válasszon színt magának, hisz azért, mert két ember különböző rasszba tartozik, attól még lehet egy és ugyanaz a nemzetiségük, tehát ez nem ország vagy kontinens függő.

Alaya Fahéjas Kecsketej Szappan

Alaya Fahéjas Kecsketej Szappan
2011. október 14.

Eléggé visszafogottan érződik benne a fahéj, ami engem kissé elszomorított, mert amolyan igazi házi palacsinta illatra készültem. Az összetevőkben hiba nincs, de ennek ellenére az én bőrömet borzasztóan kiszárította.

L'Oreal Studio Secrets Professional The One Sweep Szemhéjpúder

L'Oreal Studio Secrets Professional The One Sweep Szemhéjpúder
2011. október 14.

Igazából már akkor tudtam, hogy ez valami oltári nagy átverés mikor megkaptam tesztelésre ezt a mini palettát, de természetesen ettől függetlenül kipróbáltam. Az első probléma, már maga a speciális, ergonomikusan illeszkedőre tervezett applikátor, ami enyhén szólva is nevetséges, sőt inkább rasszista, hisz több különböző szem forma létezik illetve a szemöldök és szemhéj közti terület sem egyforma mindenkinél, így már eleve kizárt, hogy működjön ez a találmány, de igazából nem is számít, mert a három szín teljesen összemosódik bármilyen trükkel is próbálkozunk, hisz a szem nem lapos, tehát én javasolnék egy továbbképzést a tervezőnek vagy legalább a 4. osztály megismétlését. A púderek ettől függetlenül természetesen használhatóak lennének, de olyan kis vékony sávban van minden szín, hogy igen siralmas bármelyiket is kivarázsolni és igazából egyik sem éri meg ezt a vesződséget. Az utolsó gondom vele pedig az ár/érték aránya, mert igazából az egész palettát elfoglalja a használhatatlan applikátor, így a púderek már csak díszítőelemként funkcionálnak.
Szóval erre a termék tényleg tökéletes a „teljes pénzkidobás” kifejezés.

120 ÖSSZETEVŐ

Palm Alcohol EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott