WednesdayAddams
Korcsoport: | 18-24 |
77 VÉLEMÉNY
Miss Sporty Studio Lash Happy Brow Szemöldök Zselé
2019. július 31.
Szeretem, bár fixálni valóban nem fixál, de nekem nem is arra kell. Az ABH Dipbrow Pomade-je után használom, arra hogy kicsit szálazottabb, ternészetesebb hatású legyen a szemöldököm, és arra teljesen megfelel. Nekem a keféje se túl nagy, könnyen tudok vele dolgozni.
A szín is telitalálat számomra (Blonde), mivel inkább mondanám vörös árnyalatnak, mintsem szőkének, így nagyon jól passzol a vörösesszőke hajamhoz.
Ha elfogy újra fogom venni.
Eleve vörös hajamhoz vettem két fodrász közötti színfrissítésnek a rézvörös árnyalatban, erre tökéletesen be is vált.
Én 5-6 naponta szoktam hajat mosni, és nagyjából minden második-harmadik hajmosásnál használom. Először egyszer átmosom normál samponnal, aztán kinyomkodom belőle a vizet, majd jöhet rá ez. Két tasakkal elég az én hajamra, pedig nagyon hosszú és viszonylag sok is. Ezután a hajam alsó felére pakolás is kerül, és így ücsörgök kb. 20-25 percet. Nagyon szép egyenletes, gyönyörű, ahogy én hívom "Weasley-vörös" - azaz teljesen természetes hatású - lesz tőle a sörényem, mióta használom rengeteg kérdést kaptam ismerősöktől, hogy mivel festem, idegenektől meg, hogy eredeti vörös-e a hajam, aztán mikor mondom, hogy nem, akkor teljesen le vannak döbbenve.
Egyébként jól habzik, nekem az illata is kellemes, picit szárít, de ezt egy jó pakolással orvosolni lehet. Kb. 2 mosásig igazán intenzív a színe, de szépen, egyenletesen kopik, és hálistennek nem ereszti a színét, amire pedig a vörös általában hajlamos.
Maga a sampon amúgy elég intenzív narancssárgás-pirosas színű, ami miatt kicsit aggódtam, lévén, hogy hófehér az egész fürdőszoba, de hálistennek semmit nem fogott be.
Essence This Is Me. Ajakrúzs
Imádom, ha jól számolom akkor már 7 árnyalatom van belőle és lesz még több is, mert egyszerűen mostanában nálam ez a tökéletes rúzs.
Mindent elmondtak már előttem, jól pigmentált, nem szárít, de ennek ellenére tartós, közepesen matt. Nagyon kényelmes viselet és szépen, egyenletesen kopik. Imádom. :)