Sminkek szemre

4.5
Hozzáadva 2016.05.26.by

k.gabi

Új formulával

Égetett szemhéjfesték, mely szárazon és nedvesen is használható.

3 színben kapható: 10 crystal cream, 20 sweet cinnamon, 30 golden brown

2020.04.16. 16:02

Kár volt még 200 forintot is adni ezért a borzadályért. Oké hogy pigmentált, sok van benne,de fél év alatt megromlik. Lássuk be, hogy nem csak 1 szemhéjpúderünk van otthon, hogy csak ezt használjuk. Ja és ha megromlik, szörnyű büdös. Akinek csak 1 árnyalat kell, vagy nem is kell más, annak megéri, egyébként nem,mert hamar megromlik, és kuka. Az enyém is ott landolt, bár sajnálom érte azt a 200 forintot is.

2019.05.08. 11:18

Kiárusításon vettem, szerintem elég jól pigmentált. Nekem a 30-as golden brown van meg, szeretem.

2018.12.17. 23:33

Kiárusításon vettem ma a sárvári dm-ben a 20-as és a 30-as árnyalatokat. Ahogy hazaértem, ki is próbáltam őket. Első benyomás: már egy leheletnyi korrektorral a szemhéjon is elég tartós, később kipróbálom rendes szemhéjalapozóval is. Pigmentáltabb, sötétebb színekre számítottam a külsejük alapján, viszont ezzel a világosabb eredménnyel is jó fedést adnak. A csillámok csak icipicit hullottak a nedves aplikálás közben. (Miután a szemhéjon megszáradt, azért potyorászott a csillám...) Lehet, több nedvességet is elbírt volna az ecset és a festék. :) Könnyen és gyorsan használható, szépen eldolgozható, összemosható, selymes festékek. A két árnyalat textúrája között nem érzek nagy különbséget. Fényesség tekintetében természetesen a világosabb győzött. Kár lett volna otthagyni! Gyanús,hogy teljes áron már nem találtam meg a terméket... ha utolsó pillanatos, akkor még jobban örülök! Biztos vannak ennél jobb szemhéjpúderek is a világon :), de a csillámok ellenére sem irritálják érzékeny szemeomet, úgyhogy 5csillagot kap!Ui: kipróbáltam a 20-ast highlighterként, csak úgy,a játék kedvéért, de nem a legjobb... potyognak a csillámok és előbb-utóbb ott is fényes tőle az ember lánya, ahol nem kellene. :) De a szemhéjamról még nem mászott le, 5 órája fent van és egész jól néz ki... és most sem irritál. Boldogság.

2018.12.08. 08:54

Először tartottam az enyhe csillámoktól, de nem zavaró, elég természetes hatása van. A hétköznapokra a szememre naturkozmetikot kerestem, ezért lett alverde, teljes áron vettem. Nagyon szép! :) Lassan egy hónapja használom, naponta. Elégedett vagyok a tartósságával.

Utoljára szerkesztve: 2018.01.15. 21:39 - 2018.01.15. 21:35

Nekem a Golden brown árnyalat van meg. Mostanában minden nap ezt használom hétköznapokra.Szeretem mert tartós. Az ujjammal szoktam felvinni vagy benedvesített ecsettel így nem porol és tartósabb.

2017.11.04. 13:34

Én egy 30 golden brown árnyalat tulajdonosa vagyok. Szeretem, mivel pigmentált, bájosan csillog és nem kell belőle sokat használni. Egy Essence szemhéjpúderrel szoktam kombinálni, együtt szép az eredmény. Az egyetlen problémám vele, hogy nem mondhatnám tartósnak.