Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
miraclum
A biotermesztésből származó gránátalma magjából kíméletes, CO2-os kivonatolással előállított olaj egyedi zsírsav összetételének köszönhetően igen értékes és keresett hatóanyag az anti-aging bőrápolásban. Az antioxidánsokban (tokoferolok), fitoösztrogénekben és konjugált zsírsavakban (omega-5/super-CLA) gazdag olaj gyorsan beszívódik a bőrbe, kellemes, olvasztott csokoládéra emlékeztető illatot hagyva hátra. Lassítja az öregedési folyamatokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát. Erősíti a bőr természetes védekezőképességét, csökkenti a bőrön keresztüli vízvesztést. Védi a bőrt a szabadgyökök káros hatása ellen, bőrregeneráló hatású. Száraz, érzékeny bőr kezelésére is használható.
2021.11.13. 11:30
Az illata nem jön be, de hamar elpárolog rólam szerencsére. Viszonylag nehéz állagú, vízzel érdemes felvinni. Én egy használat után is láttam másnap, hogy kisimult és hidratált a bőröm, több használat után pedig egyértelművé vált. Ha lesz változás, jövök updatelni. Addig is 5*.
Utoljára szerkesztve: 2021.02.19. 00:39 - 2021.02.19. 00:36
Az összetevőkre abszolút 5 pontot adnék és nekem az illata is nagyon bejön. Aszalt gyümölcsre emlékeztet, szerintem fantasztikus. A felszívódása borzalmas lassú, minimum fél óra, de inkább több. A bőröm állapotán úgy vettem észre, hogy nem javít. Nehezen kenhető, minimum vizes kézzel de inkább krémbe keverve eloszlatható. Még egy hatalmas hátránya, hogy úgy mint a többi olaj, "csúszkál" a bőrön. Hiába nem kenem a szememhez közel, egy idő után mindig bele szivárog és szinte képtelenség kimosni, ami miatt önmagában nem is fogom tudni az arcomon használni. Összegészében 3 csillagot érdemel nálam a termék.
2020.05.17. 14:21
Magában kezdtem el használni, de úgy se az illatát, se az érzetet nem tudtam elviselni. Úgyhogy megpróbáltam úgy, hogy pár cseppet keverek az esti hidratálóba. Így zseniális a hatás, gyönyörűen hidratálja a kombinált, de vízhiányos és öregedő bőrömet és az illata is elviselhető ebben a formában. Nagyon lassan fogy, de már a felénél járok. Irritációt nem tapasztaltam. Nem minden nap használom, hanem kb. minden másnap.
2019.04.12. 18:49
Nagyon elégedett vagyok vele! Kombinált, de az életkorom miatt egyre szárazabb a bőröm, tág pórusokkal megspékelve. Tökéletesenen hidratál, ha nem kókuszolajjal, hanem magában használom, azonnal beszívódik. A mélyebb ráncaim sokat halványodtak, ápolt, sugárzó tőle a bőröm. Egészen biztos, hogy újra fogom venni!
Utoljára szerkesztve: 2019.03.09. 23:52 - 2019.03.09. 16:27
Sokkal nehezebbnek érzem a bőrömön a csipkebogyóolajhoz képest, éppen ezért már amennyire lehet próbálok csak 3-4 cseppet felvinni a teljes arcomra ami, emiatt a tulajdonsága miatt bőségesen elég, sőt lehet még sok is. Javára váljon hogy sokáig elég lesz (pedig erre is azt hittem hogy na, majd biztos elfogy egy hónap alatt mint a hialuronsavas szérum, hát nem) :). Beszívódás sebességére egyáltalán nem mondanám hogy gyors, kb 1-2 óra hossza kell neki hogy feligya a bőröm, még akkor is ha közepesen vékony réteget viszek fel az arcomra. Az illata tényleg olvasztott csokoládéra és kissé aszalt gyümölcsök keverékére emlékeztet. Nem tapasztaltam még hogy eltömítené a pórusaimat és remélem ez után se fogja, bár szerintem az orromra nem fogok innentől fogva tenni. FIGYELEM, hozzám hasonlóan tág porusú bőrrel rendelkezők! Vigyázzatok vele, tényleg elég akár 2-3 csepp is ha féltek hogy mitesszerek képződnek utána a fejeteken. (Mint én)Mindezek ellenére üde, puha, egészségesen fénylő az arcbőröm, kezdek vidámabb lenni amikor tükörbe nézek :D. Tetszik nagyon az aromaxnak ez a vonala remélem hogy még fognak piacra dobni hasonló vonalú de másabb hatóanyagokkal gazdagított szérumokat, és remélhetőleg gondolnak azokra is akik nem használhatnak magas komedogén-indexű olajokkal gazdagított termékeket.
Utoljára szerkesztve: 2019.01.30. 21:12 - 2018.10.27. 08:51
Nappalra nem ajánlott a használata, mert fényérzékennyé teszi a bőrt. Én arcmasszírozásra használom kókuszolajjal keverve. Így olcsóbb, de azért hatékony és könnyebben is csúszik a bőrön.