Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros

2.6
Hozzáadva 2019.03.19.by

orsikimi

Megújult csomagolás

Eltűnteti a zsírt a hajszálakról, a haj frissem mosott látszatát kelti, volument kölcsönöz a hajnak.

2024.01.24. 21:20

Használtam már jobbat, mintha alig jönne ki az üvegből, a szórófej nem egyenletesen oszlat el, de ahova jut, ott működik

2021.05.25. 09:26

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

A legjobb szárazsampon amit eddig próbáltam. A ráfújás utáni fehérség könnyen kifésülhető. Jó tartást ad a hajnak. Így sikerül akár 4 napra is kitolni a két hajmosás közti időt.

2021.02.08. 09:06

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Nekem egyáltalán nem vált be, a dolgát egyáltalán nem teszi

Utoljára szerkesztve: 2019.10.10. 10:30 - 2019.10.10. 10:24

A legeslegjobb száraz sampon amit használtam, pedig sokkal drágábbra is beruháztam már. Csodás tartást ad a hajamnak, eltünteti a zsírosságot és nem hagy fehér vagy fakó réteget. Befújás után törölközővel átdörzsöltem a hajam és kész is volt. Csak az illata, ami annyira sok, tömény, hogy le kellett cserélnem, mert már rám szóltak, hogy émelyítő ez az illat. Semmilyen parfümöt nem lehet mellette használni. Nagyon sajnálom, mert különben tökéletes lenne.

2019.09.27. 08:11

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Nekem bevált. Nem lesz tőle full fehér a hajam mint más szaraz samponoktól, igy kevesebb vele a macera. Két mosás közötti első használatnál ad egy kis tartást a hajnak. Nyilvan többnapos használatnál mar nem, de nem is arra van kitalálva.

2019.07.21. 13:06

Száraz bőr
Túlérzékenység

Mint halottnak a csók... Az illata finom, de nagyon erős és sajnos egyáltalán nem tűnik frissebbnek tőle a hajam. Sajnálom, pedig nagy reményeket fűztem hozzá.