Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
lorik.laura
Bőrsimító és ragyogást kölcsönző arcmaszk luxus gyöngyporral és algával
2022.12.05. 11:52
Az Avon nem kegyetlenség-mentes. Állatkísérleteket végezhetnek magukon, beszállítóikon vagy harmadik félen keresztül. Az ebbe a kategóriába tartozó márkák olyan termékeket is árulhatnak, amelyeknél a törvény előírja az állatkísérleteket.Hogy én mennyire utáltam ezt a terméket, konkrétan semmire nem jó. Kukában landolt. Többet soha.
2020.04.21. 10:08
Nekem tetszik, kis szemcsés és puhítja a bőrt, hetente használom.
2019.08.01. 02:18
Baratnomtol kaptam ajandekba.Nagyon szeretem (igazabol imadom 😅)az illatat es a kis szemcseket. A kombinalt borom a hasznalata utan puha es selymes lesz. Ez az elso avonos arcmaszk ami hasznal is valamit! Heti 1-2 x hasznalom. Csak ajanlani tudom! 😊
2019.07.16. 20:41
Én szeretem, a kipróbálása után nagyon puha és jó tapintása volt az arcomnak, kifejezetten tetszenek benne a szemcsék és az illata is
2019.04.21. 15:28
Ez a gyors maszkom. Felkenem -lemosom . Hámlaszt, hidratál pihe-puha a bőröm.
2019.01.24. 20:13
Ez a maszk az eletem lett! Ajandekba kapta tesom, de neki semmi borhibaja, ezert en hasznalom.Lassan ket honapja hogy naponta hasznalom, es elotte a homlokom szinte rohadt a pattanasoktol es az arcom mas reszein is elo-elo fordultal. De Miota ezt hasznalom azota latvanyosan szebb az arcom, csupan 1-2 pattanasom van es azok se latszodnak annyira.Azt hiszem ideje beszereznem egy ujat.