Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Flora
2018.05.18. 18:22
Legkedvencebb púderem lett! Bakingeléshez is és csak simán is. Super white árnyalatban van meg, ami tökéletes a szuper fehér bőrömhöz..:D
Utoljára szerkesztve: 2017.10.30. 20:25 - 2017.10.30. 20:24
A hatása olyan szempontból kiváló, hogy ahova rakom, ott kétszer olyan sokáig bírja a sminkem átfényesedés nélkül, mint az egyéb ezzel a termékkel be nem púderezett területek. Remekül kiemeli a kiemelendő részeket az arcon(face bake). A parabén még mindig zavar mindenben(-1*). Ami még nagyon zavaró, hogy van illata(-1*). Jobb szeretem, ha nincs.
2016.07.29. 12:27
Hibátlan. Az üzletben a Fair árnyalatot ajánlotta az eladó lány, ami először túl világosnak és rózsaszínesnek tűnt az én sárgás bőrömhöz, de mivel a többi árnyalat sokkal sötétebb volt, így végül őt választottam. Jól tettem, hiszen az arcomon tényleg idomul a bőr és az alapozó színéhez, egyáltalán nem világos. Jól egységesít, nagyon szuperül mattít, és fixál. A reggel felkent sminkem este is ugyanolyan szép. Nagyon meg vagyok vele elégedve, az ára sem vészes, és hatalmas mennyiség.
2016.05.18. 11:20
Ez a tökéletes púder számomra. Bár egész nap magammal cipelem, nincs szükség frissítésre, olyan hibátlanul pihen egész nap az arcomon, fixálva a sminkemet. Egyáltalán nem fényesedik át az arcom. Transzparens púder lévén tökéletesen illeszkedik mind az alapozóm, mind pedig az arcom színéhez. Még nem használom olyan régen, úgyhogy nem tudom megítélni, meddig elég ekkora mennyiség, de az biztos, hogy nem fog 1-2 hónap alatt elfogyni. Kíváncsi vagyok, a nyári hőségben hogyan fog teljesíteni, de egyelőre megérdemli az 5 csillagot.
2016.04.20. 17:30
Véletlenül a NEUTRAL SET változatot vettem meg a Fair helyett, de nem voltam tőle elájulva. Az 42 gramm és 3100 forint. Lehet, hogy én használtam rosszul, vagy nem volt megfelelő az alap, de természetellenesen matt fejet csinált, és mintha csomósodott volna tőle az alapozó. Olyan érzésem volt, mintha egy finomabb babapúdert használtam volna.