Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
kathybug
Hidratáló, tápláló krém a száraz és nagyon száraz, érzékeny bőr ápolására. Nyugtatja és üdévé teszi a bőrt. Hipoallergén.
2024.04.22. 18:05
Nagyon jó krém, hidratál, nem feszül utána a bőr. Ekcémás arcbőrre remek!
Utoljára szerkesztve: 2023.04.05. 10:25 - 2023.04.03. 11:03
Ezt hasznaltam a Light valtozata melle ejszakara. Egy sima alap krem. Azota LRP-ra csereltem az alap hidrataloimat.
2023.02.26. 16:58
Alapdarab. Akciósan szoktam venni. Érzekeny bőrömet nem csapja ki. Kicsit hidratálhatna jobban is, de árban elég jó.
2022.11.07. 08:59
Nagyon jó krém, szépen lehet rá sminkelni, de ha zsírosabb a bőröd akkor a másik verziót ajánlom
2022.01.13. 13:38
Tökéletes alap hidratáló. Illatmentes, nem komedogén, nem túl zsíros, de nem is túl híg. Érzékeny bőrre is bátran kenhető.
Utoljára szerkesztve: 2021.12.29. 08:03 - 2021.12.28. 11:53
Jó kis krém, de zsíros bőrre sok lehet, mert elég testes. Hidratáló hatását annyira nem érzem, ezért szoktam kenni alá egy jobban hidratáló krémet (Purito Deep Sea Water Cream) és ennek lezárásaként jöhet ez a krém. Szerintem hasonlít állagra a Cerave vagy a TO hidratáló kréméhez, de kevésbé hidratál, inkább megül a felszínen. Ár/érték aránya miatt sem venném újra, mert ez a 40 ml nagyon hamar elfogyott.