Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Mara
Nyújt segítő kezet az ápolásra szoruló körmeidnek. Tápláld és hidratáld a a körmeid és a körömágybőröd ezzel intenzív és természetes balzsammal. Egy leheletnyi citromolajtól a körmeid és a kezed tisztán illatoznak, szépek és egészségesek lesznek, természetesen.
Kiszerelés: 17 g
Utoljára szerkesztve: 2023.06.28. 05:16 - 2023.06.28. 05:15
Ez egy szuper kis termék! Nagyon szépen ápolja, hidratálja a körömágyakat, segít megelőzni és begyógyítani a beszakadásokat, a kezdődő körömágy gyulladást szépen lehúzza. Nagyon ajánlom mindenkinek, akinek ilyen gondjai szoktak lenni, vagy csak szeretne ápoltabb kinézetet az ujjainak.
2021.11.09. 12:14
Véletlenül találtam rá, egy megváltás nekem, mert nagyon száraz a kezem, a körmeim környéke különösen. A valódi citrom illat pedig imádat!
2021.08.02. 12:57
Imádom a hatását, annál csak az illatát jobban. A körömágyam nagyon szép tőle, és télen sokáig hidratálja a hidegben is. Az illata pedig tényleg zseniális, igazi citrusos, nem gejl, nem gagyi mű. Ajándéknak is mindig kiváló :)
2020.11.17. 17:53
az illata olyan mintha igazi citromot szagolgatnék, kicsit csalóka mert azt hittem ebből kifolyólag szárít, de épp ellenkezőleg, nagyon jól hidratál és nem mellesleg tartós az illata
2020.04.28. 20:40
Az illata egy csoda! A kiszerelést és az összetevoket is kedvelem. Nagyon jót tesz a koromagynak, de sok idő mire beszívja a bőröm. Sok ideig elég szerencsére
2020.01.03. 11:57
En is megvettem, valamelyik taskam aljan lehet... azt hiszem, ez elmond mindent.nem egy nelkülözhetetlen darab, azt hiszem.