Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Hosszan tartó védelmet nyújt, hogy segítse a gyógyulást. Lágyan és gyengéden hidratál a kakaóvaj segítségével. Hűsíti és megnyugtatja a száraz, repedezett ajkakat a mentol és a kámfor segítségével. Balzsamos állagú.
2024.12.19. 08:19
Iszonyatosan szárítja a számat (lehet a mentol?). 1 hét volt, mire rendbe tettem körömvirággal a carmex hatását. Borzalmasan irritál az illata/szaga. A textúrája pedig túl kemény nekem. A mentol engem nem frissít, hanem csíp (fejen is). A carmexek közül a türkiz kupakos naturally-t próbáltam és az nem szárít, nincs benne mentol. A baj csak az vele, hogy borzasztó kemény és szinte karcol mindaddig, amíg nem melegszik fel a számon. Utána egyébként jó, de nagyon sokszor körbe-körbe kell hozzá kenegetnem a számat, hogy felmelegedjen és leadjon valami anyagot. A carmexekkel én úgy gondolom befejeztem, mint hidratáló ajakápoló, mert nem ez az első próbálkozásom a márkával. Viszont az tény, hogy herpeszre nagyon jó! Arra viszont jobb nekem, mint a Zovirax! De csakis erre használom.
2024.08.04. 15:11
Egy Carmex termékem mindig van, próbáltam már a tekerős és a kinyomós változatát ami a téli időszakban tökéletes de nyáron a melegben össze vissza folyik. Müllerben megtaláltam ezt a változatát, ebbe a melegben nekem ez jobban bevált nem zavar hogy bele kell nyúlkálni, tudom hogy ez sokakat zavar higiéniai okokból, de ettől függetlenül jól elfér egy kis táskában is ami miatt szeretem.
2024.06.09. 13:27
Vazelin ugyan ezt tudja, sőt… (ugyan olyan nehéz a termék kiszedése is).Hamarabb beszívódik, így érzetre a vazelin jobban ápol.Labellós-mentolos “íz”/illat.
2024.02.12. 14:48
Szeretem a Carmex ajakápolóit, de ezzel a csomagolással nem voltam megbékélve. Alig vártam, hogy elfogyjon, nem szerettem a picurka tégelyben turkálni, pedig a vásárláskor jó ötletnek tűnt... A stift változat számomra az igazi.