Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Carmex Classic Tubusos Ajakbalzsam

4.4
Hozzáadva 2022.12.08.
10 g

Mentoltartalmának köszönhetően a balzsam kellemesen hűsít, a kakaóvaj pedig gondoskodik az ajak vékony bőrének puhábbá és hidratálttá tételéről.

2025.04.01. 06:31

Nekem valahogy ez a verzió nem jött be, mintha még szárítana is. A stiftest és tégelyest viszont nagyon szeretem.

2025.03.18. 16:24

Nálam újra vásárlós a Carmex termékei. Nagyon szépen hidratálja a szám, hosszan tart és puhább érzetet ad. Nagyon szárad a szám, és ez az egyik ami mindig van nálam bárhová megyek.

2025.02.18. 21:35

Egy barátom ajánlotta, mert látványosan semmi nem használt a télen különösen száraz számra. Sajnos ez sem segített a problémán, egy Labello-hoz hasonló, csak ragacsosabb és drágább kategória. Én személy szerint maradok a vazelinnél.

2025.02.17. 00:30

Már 10 éve kizárólag Carmexet használok az ajkaimra. Leginkább a Classic változatot szeretem, de a többi is szuper. Alapvetően sokáig tartanak, könnyen kenhetőek, érezhetően javítanak az ajkak szárazságán (és repedezettségén!) hihetetlenül rövid idő alatt. Ajakfénynek is szuper.

2025.02.15. 17:46

A téli hidegben kevés. Esténként felkenve éjszakai hidratálásra el fogom használni, de nem venném meg újra.

2025.01.02. 15:03

Megvettem,mert sokan ódákat zengtek róla. Az amúgy is kiszáradt szám,a felkenése után csak rosszabb állapotú lett. Sőt,mikor már kicserepesedett rá sem lehetett kenni.Kibírhatatlanul csíp. Pont olyan,mint bármelyik Labello.