Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

2.7
Hozzáadva 2013.08.27.by

apolka

2020.12.27. 14:58

Szerintem sokan azért nem szeretik mert nem voltak tájékoztatva, hogy kell használni. A 3 lépés 3. lépése ugyan de utána még kell egy borsónyi rá az aktuális hidratálódból. Ez a krém előkészíti a bőröd, hogy jobban befogadja a hidratálót és ebből is csak egy nyomás kell. Ha így használod és bőrtípusodnak megfelelőt választod mindenből általában jól működik. Nekem bevált.

Utoljára szerkesztve: 2020.12.27. 14:49 - 2020.12.27. 14:49

Évekkel ezelőtt használtam a három lépéses szett részeként. Szerettem akkor, újra nem venném, mert találtam ár-érték/hatás arányban jobb hidratáló.

2019.04.16. 13:32

Akkora csalódás hogy a fal adta a másikat. Beruháztam rá, gondoltam majd most jól meghidratálom a fáradt bőrömet valami normális cuccal - a nagy francokat. Kb.a semmivel egyenlő a hatása, még úgy is ha keverek hozzá a Clarins szintén nem olcsó energy booster cseppjeiből is. Se így, se úgy nem működik, harmatgyenge és bánom hogy megvettem.

2018.09.14. 05:32

Felejthető darab, nem felelt meg az elvárásaimnak, kicsit úgy éreztem, hogy nem is hidratál, csak egy olajos réteget ad a bőrömnek. Elhasználtam itthoni napokra, mert sminkelni sem szerettem rá, de egészen biztos, hogy nem veszem újra.

2018.08.10. 07:57

Nem használom minden nap (ahhoz túl drága) - de amikor "megjutalmazom" magam vele mindig nagyon kellemes érzés, szépen beszívódik és nagyon jó hatással van a bőrömre.

2016.12.15. 17:52

A gel verzioja tul keves, ez tul sok. Maximum ejszakara tudom elkepzelni, de akkor sem szivesen hasznalom, mert ragados, nehez erzetet kelt. Meg szerencse, hogy csak a 15 ml-es verzioval talalkoztam.