Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
apolka
2020.12.27. 14:58
Szerintem sokan azért nem szeretik mert nem voltak tájékoztatva, hogy kell használni. A 3 lépés 3. lépése ugyan de utána még kell egy borsónyi rá az aktuális hidratálódból. Ez a krém előkészíti a bőröd, hogy jobban befogadja a hidratálót és ebből is csak egy nyomás kell. Ha így használod és bőrtípusodnak megfelelőt választod mindenből általában jól működik. Nekem bevált.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.27. 14:49 - 2020.12.27. 14:49
Évekkel ezelőtt használtam a három lépéses szett részeként. Szerettem akkor, újra nem venném, mert találtam ár-érték/hatás arányban jobb hidratáló.
2019.04.16. 13:32
Akkora csalódás hogy a fal adta a másikat. Beruháztam rá, gondoltam majd most jól meghidratálom a fáradt bőrömet valami normális cuccal - a nagy francokat. Kb.a semmivel egyenlő a hatása, még úgy is ha keverek hozzá a Clarins szintén nem olcsó energy booster cseppjeiből is. Se így, se úgy nem működik, harmatgyenge és bánom hogy megvettem.
2018.09.14. 05:32
Felejthető darab, nem felelt meg az elvárásaimnak, kicsit úgy éreztem, hogy nem is hidratál, csak egy olajos réteget ad a bőrömnek. Elhasználtam itthoni napokra, mert sminkelni sem szerettem rá, de egészen biztos, hogy nem veszem újra.
2018.08.10. 07:57
Nem használom minden nap (ahhoz túl drága) - de amikor "megjutalmazom" magam vele mindig nagyon kellemes érzés, szépen beszívódik és nagyon jó hatással van a bőrömre.
2016.12.15. 17:52
A gel verzioja tul keves, ez tul sok. Maximum ejszakara tudom elkepzelni, de akkor sem szivesen hasznalom, mert ragados, nehez erzetet kelt. Meg szerencse, hogy csak a 15 ml-es verzioval talalkoztam.