Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Morci
Új formula, mely akár 54%-kal erősíti a bőr védőrétegét. A bőr nedvességtartalmát megkétszerezve biztosít kellemes, hidratált érzést egész napra. A bőr puhábbá, üdébbé és ragyogóbbá válik.
2024.10.15. 13:00
Ugyanolyan jó lenne a bőrömnek, mint a gél változata, viszont ennek van egy enyhe kellemetlen illata, amit nem szeretek.
2023.12.14. 18:44
Termékmintát kaptam belőle, biztos fogok ilyet vásárolni, mert az amúgy vízhiányos, de kombinált bőröm ettől a krémtől nagyon szép egyenletes textúrájúvá válik, főként smink alá szoktam használni, mert tompítja a fénylő területeket.
2023.06.16. 11:27
Hát nem is tudom. Sokat vártam tőle, mivel extra száraz a bőröm, de nem igazán jön be sajnos. Az illata (ami elvileg nincs is) valami borzalmas. Olyan illata van felkenve, mint a gépzsírnak, autószerelő műhelyekben van ilyen szag. Jól hidratál, kevés is elég belőle, de kb. ennyi a hatása. Azért sima hidratálót negyed ennyiért is lehet venni és ugyanezt hozza. Éjszakai krémnek használom, mert nappalra nekem kicsit fényes és nem szívódik be eléggé. Nem újravevős.
2022.05.06. 22:25
December óta használom a patronos változatát (zölddel) és nagyon szeretem. Illata nincs, inkább folyós állagú, hamar beszívódik. Télen szomjazott rá a bőröm, tavasszal már kevesebb is elég belőle. Az érzékeny, rosasceára hajlamos bőröm szépen megnyugtatja. Tavasszal már el is hagytam, mert soknak tűnt, de aztán újra kipróbáltam, és az OrdinaryNiacinamide-val együtt nagyon szép lesz tőle a bőröm.
2021.04.10. 20:09
Körülbelül 25 éve használok Clinique termékeket. Akkor még nem volt túl nagy választék itthon illatmentes kozmetikumokból, és hírét sem hallottuk a tudatos bőrápolásnak, de valahogy éreztem, hogy az érzékeny, aknés bőrömnek nem tesznek jót az agyonillatosított kozmetikumok. Ezt a krémet anno rendszeresen kaptuk ajándékba vásárlás mellé, és mindig úgy voltam vele, hogy jaj, már megint ez a vacak sárga krém. Szóval nem volt nagy kedvenc, általában továbbajándékoztam. Viszont az idő múlásával a bőröm is változott, szárazabb lett, és ma már alap darab nálam, mindig van itthon. Nem nehéz, de remekül hidratál, a hatása tartós, és mivel használok magas hatóanyag tartalmú szérumokat, kifejezetten szeretem, hogy nincs benne ilyesmi, csak egy egyszerű hidratáló. Jól kombinálható szérumokkal, más termékekkel, nem kukacosodik, nem ragad. Megnyugtató, hogy ezer éve gyártják és könnyű beszerezni, akciókban szerintem az ár-érték aránya is rendben van a nagy kiszerelésnek.
2021.01.22. 22:36
A 3 steps részeként használom 1 hónapja. Eddig szerettem, de a napokban lett egy két pattanásom tőle, amin eléggé meglepődtem. A szagát nem szeretem, de elviselhető. Tudnék élni nélküle.