Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
apolka
Bőrgyógyászok által kifejlesztett, kézzel készített szappan, mely finoman tisztítja bőrét. Megvédi a bőr természetes nedvesség egyensúlyát és nem szárítja ki azt.
2021.09.02. 07:48
Több, mint 20 éve használom, jól működött pattanásokra és a tág pólusaimra. Már nem vagyok pattanásos, de a tisztító hatékonysága miatt örök darab lett. Nem olcsó tényleg, de hihetetlen sokáig elég, így mindenképpen megéri és a szappantartó miatt meg egy szuper darab.
2020.04.24. 08:12
Nem volt olcsó, viszont amit ígér, azt megkapom tőle, jól tisztít, pattanásokat szépen leviszi. Egy icipicit szárít, de ezen nem vagyok meglepődve. Kicsit körülményes a használata a tömbszappannak arclemosáshoz, de összességében egy kiváló termék, ami biztos, hogy nagyon sokáig elég lesz nem mindennapos használat mellett.
2019.07.01. 13:15
Faggyútermelődés, tág pórusok és pattanások ellen hatékony lehet akár alkalmi használat mellett is (heti 1-2 alkalom), számomra különösen a 30 fok körüli hőmérséklet mellett szükséges a "karbantartáshoz". Mivel nagyon sok használathoz elegendő egy-egy szappan, ezért a termék magasabb ára számomra is elfogadható.
2018.11.27. 17:48
Ár-érték arányban nagyon megéri. Még akkor vettem, amikor zsírosabb volt a bőröm, átalában akkor is használtam, amikor havonta egy hétig a drága arcom úgy döntött, hogy visszatérhetek a 15 éves énemhez, és pár napra kipattog. Ez a szappan másnapra leszárította a pattanásaimat, és szebbé tette a bőrömet. Nagyon kellemes, tiszta érzést hagy maga után, de azért érdemes utána hidratáló krémet kenni az arcra, ha alapvetően nem zsíros a bőröd. Szerintem kb. 1 éve vettem a szappant, de a mai napig megvan és még jóóóó sok van belőle. Külön plusz pont, hogy adnak hozzá szappantartót.
2018.05.27. 14:13
Sok szappant kipróbáltam már az évek során, de ez az egy ami nem szárította a bőrömet. Mikor jönnek a pattanások, szépen eltünteti őket, de a mindennapos faggyút is remekül leviszi, nyugtat és remek érzetet ad!
2018.05.08. 15:12
Csodás INCI, csodás hatás; ha pattanásos-mitesszeres az arcbőröm, egyetlen használattal csodát tesz. Imádom. A legjobb pattanás elleni termék, amit valaha használtam. Ritkán kell csak hozzányúlnom szerencsére, de ha nagyon gáz a helyzet, pikpakk rendbe teszi az arcbőrömet. Nagy kedvenc lett!