Körömlakkok, lemosók
Lelőhely: Körmös szakboltok, online

Crystal Nails Hard Lacquer Körömlakk

3.9
Hozzáadva 2015.11.12.

Színtől függően két féle INCI lista lehetséges. Alul található mindegyik, az Ethyl Acetate nevű összetevővel kezdődik az első és a0 második INCI is.

2023.07.27. 13:55

Lábamon 2 hetet is simán kibirt, kezemen még nem használtam. Csillogós kék van belőle, 3 réteg kellett és kicsit más a színe felkenve mint az üvegben, de nekem bejött.

2022.09.12. 13:03

Egy sötétlila, csillámos árnyalatot használtam, de 3 rétegben sem fedett. Emiatt nem tetszett és nem is fogom többet használni.

2022.05.12. 18:26

Egy csodaszép rózsaszín árnyalatom van belőle, de borzasztóan csíkoz még két rétegben is :(

2020.12.16. 21:07

Egy világos, finoman csillogó rózsaszín árnyalata van meg. Szeretem ha szépek a körmeim és ápolt a kezem, viszont mivel fizikai munkát végzek, ezt nehéz elérni. A körömlakk is ha 2 napot bír, az már jónak számít. Ezért is választottam ilyen pasztell színt, ami nem feltűnő, ha elkezd patogni.A színe gyönyörű. 1 rétegben nem jó a fedése, 2 réteg kell, de ez nem hiba, eddig kb minden körömlakknál ezt tapasztaltam. Viszont nagyon gyorsan szárad. A baj az, hogy amilyen gyorsan szárad, olyan gyorsan is kopik... És akkor is, amikor otthon vagyok, tehát nem dolgozok. Tehát sajnos csak részben hozta, amit vártam tőle, de pont a lényeget nem teljesíti. Pedig reménykedtem, hátha valami munka közben is végre tovább fogja bírni. A színe miatt viszont nem bántam meg, az nagyon tetszik.

Utoljára szerkesztve: 2020.08.09. 03:20 - 2020.08.09. 03:17

2019-ben egy barátnőm műkörmös tanfolyamra járt, ahol gyakorta voltam én a modellje. Általa megtapasztaltam, mennyivel tartósabb és élénkebb a géllakkok színe a drogériában kapható, levegőre száradó példányokhoz képest, így totálisan függő lettem, mígnem jött 2020 és a koronavírus, na, meg vele a szociális távolságtartás, így hirtelen nem volt, aki géllakkot készítsen nekem. A sima lakkok a gyenge színerősségük és nem túl hosszú élettartamuk miatt már egyáltalán nem vonzottak, így akkor kezdtem el gondolkodni rajta, hogyan hidalhatnám át ezt a problémát. Vagyis, hogy erőteljes, élénk színekben is pompázzanak a körmeim és melléje legalább egy hetet bírjanak, de inkább kettőt. Ekkor ruháztam be hosszas gondolkodás után 4 db Crystal Nails Hard Lacquer-re és eddig jó választásnak bizonyultak. Az 53-as (világos rózsaszín), 55-ös (világos lila), 71-es (metálfényű hot pink) és 206-os (csillogós, rosegoldos beütésű halványrózsaszín) árnyalatokat vettem meg egy Weekly Topcoat fedőlakkal párosítva. Az eredmény: egyelőre beváltották a hozzájuk fűzött reményeimet, a két fő kívánalmamnak hiba nélkül megfelelnek. A lakkok színmélysége megfelelő, lényegesen erőteljesebbek, mint a korábbi drogériás lakkjaim. A tartósságuk 2-3 hét, ami szuper, mert ez nagyjából a géllakk hatásával vetekszik. (Pedig nem kímélem a kezeimet, gyakran mosogatok és mosok kézzel ruhákat.) A kedvencem a 71-es, nagyon könnyű vele dolgozni, míg az 53-as árnyalatú felkenésével csínján kell bánni, mert hajlamos a csíkosságra. De ezt a fedőlakkal is tudom korrigálni. A Crystal Nailses sellőpor is jól beleépíthető a körmökbe, ami egy újabb pluszpont. A száradással sincs gond, bár én mindig lefekvés előtt körmözök, így van elég idő, hogy éjjel megszáradjon. Szerencsére nem szoktam semmihez hozzáértetni a kezemet alvás közben.Adalékinformáció, hogy a körmeimet igyekszem előkészíteni, mielőtt felapplikálom a lakkokat, talán ez is segít az élettartamuk meghosszabbításában. Általában két réteg minden színből elég. Egyelőre teljes az elégedettség, amit elvártam, megkaptam. De azért egyszer biztosan beruházok majd egy otthoni géllakk-készletre. :)

2020.05.21. 07:25

Nem szárad meg.